Metro
Metro Good vibes 28 aug 2016 / 11:00 uur

De week in sexy twitpics

Wie had dat nou nog verwacht? Het is halverwege augustus en de zomer heeft toch nog besloten om zich even van zijn beste kant te laten zien. En dat zorgt naast veel vrolijke gezichten ook voor een mutjevolle terugblik op de week van enkele babes.

De beroemde dames houden namelijk ook van de zon en lopen de laatste weken in bijna niks anders rond dan een bikini. En dus was het deze week extra veel Sexy Twitpics waar H. Spatel doorheen moest ploeteren. Maar dat doet hij met liefde hoor. Voor jullie.

Romee Strijd
Ferne McCann
Paris Hilton
Ashley Benson
Sylvie Meis
Martha Hunt
Kate Wright
Emily Ratajkowski
Hailey Baldwin
Iskra Lawrence

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De week in sexy twitpics
Sluiten