Bastiaan Kleinjan
Bastiaan Kleinjan Good vibes 22 aug 2016 / 12:30 uur

Buren gooien jarenlang poep over schutting

Een gevalletje Rijdende Rechter, maar dan bij een echte rechter: een man uit Zeeland krijgt 24.000 euro schade vergoeding omdat zijn buren vier jaar lang poep en etensresten bij hem over de schutting gooiden.

In het vonnis van de rechtbank van Middelburg staat dat het minstens twee keer per week raak was, zo schrijft RTL Nieuws. De buurman was op een bepaald moment zelfs genoodzaakt een net op te hangen tussen de huizen, wat weinig succes had.

De man wilde een schadevergoeding van 110.000 euro, maar kreeg uiteindelijk 24.000 euro. Ook zijn eis voor ruim 78.000 euro smartengeld werd niet gehonoreerd, wel kreeg hij 5000 euro voor immateriële schade.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Buren gooien jarenlang poep over schutting
Sluiten