Puck Roest
Puck Roest Good vibes 15 aug 2016 / 15:15 uur

‘Bewoners vinden been in Olympische baai Rio’

Een bizarre vondst in de baai van Guanabara in Rio de Janeiro. In het water voor de kust van Brazilië werd zondag een been aangetroffen.

Op de plek waar de komende dagen de Olympische zeilers in actie komen, zagen de inwoners van Governador een lichaamsdeel in het water liggen, schrijft Daily Mail. Volgens de Britse krant gaat het om een been van een man waar ‘Kauan’ op getatoeëerd staat.

Gedumpt

Inwoners van het eiland Governador dat in de baai ligt, belden na de vondst de politie. Volgens de autoriteiten is de kans klein dat de man geïdentificeerd kan worden. „Het gaat waarschijnlijk om iemand die vermoord is door een drugsbende, zijn lichaam is gedumpt in een van de rivieren die uitmonden in de baai”, aldus een bron bij de politie.

Begin deze maand werd al duidelijk dat het water in Rio nog altijd ontzettend smerig is en vol bacteriën en virussen zit.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Bewoners vinden been in Olympische baai Rio’
Sluiten