Puck Roest
Puck Roest Good vibes 8 aug 2016 / 12:00 uur

Berenfamilie breekt in bij man

Er zijn van die momenten waarop het erg moeilijk om kalm te blijven. Zeker wanneer er een berenfamilie bij je inbreekt. Het overkwam de Amerikaanse Rodney Ginn.

Maar Ginn sloot zichzelf niet meteen op in een van de kamers van het huis, maar besloot het wilde dier te filmen. Hij plaatste de video op Facebook waarna deze de hele wereld over ging.

„Er is een beer in ons huis”, hoor je Ginn zeggen in de video. Vervolgens maakt het grote dier geluid waarna Ginn samen met zijn huisgenoten de trap op rent. De dappere man blijft gewoon filmen totdat het dier ook de trap op komt. Het beeld is vervolgens wat onduidelijk maar het is goed te zien dat het gaat om een moederbeer met haar twee welpjes. „Ik dacht dat jij dat geluid maakte!”, zegt Ginn later tegen een van zijn huisgenoten.

Ginn, woonachtig in de Californische Mammoth Lakes, blijft daarna samen met zijn huisgenoten zo’n half uur in de kamer zitten totdat de dieren weer zijn vertrokken. Na het incident plaatste hij ook een foto van het onverwachte bezoek op Facebook. Misschien de volgende keer toch maar de deur op slot draaien?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Berenfamilie breekt in bij man
Sluiten