Sherida van IJsselmuide
Sherida van IJsselmuide Good vibes 3 aug 2016 / 13:35 uur

Baby sterft nadat moeder haar crystal meth voert

Het fabeltje van een scheutje sterke drank door de fles van een baby heen kenden we al, maar drugs in een melkfles? Dat gaat toch wel erg ver.

De dertigjarige Natalie Russel wordt ervan verdacht haar dochter de harddrug methamfetamine – beter bekend als crystal meth – te hebben gevoerd, waarna Adalynn Russel (1) overleed. De vrouw werd vorige week gearresteerd, schrijft FOX 25.

Prullenbak

De politie denkt dat de vrouw haar dochter de drugs voerde in een poging de methadon – een hele sterke pijnstiller die morfine bevat – tegen te gaan, die het meisje vlak daarvoor uit een open prullenbak had gevist en opgegeten. De familie belde 911 toen de baby stopte met ademen, maar hulpdiensten konden niet veel meer voor haar betekenen. Ze overleed ter plekke.

Reageer op artikel:
Baby sterft nadat moeder haar crystal meth voert
Sluiten