Metro
Metro Good vibes 14 aug 2016 / 07:53 uur

Australië onderschept levensechte kindersekspoppen

De Australische douane is een actie begonnen tegen sekspoppen die eruit zien als levensechte kinderen. Deze worden veelal geïmporteerd door pedoseksuelen in het land. Volgens de Australische krant The Age zijn inmiddels achttien ladingen met dergelijke poppen onderschept.

De poppen lijken op kinderen van soms slechts vijf jaar oud en worden verkocht in lingerie en badmode. Hun ledematen kunnen bewegen en ze komen met een gebruiksaanwijzing over hoe ze verwarmd kunnen worden.

In bedwang houden

De makers van de poppen stellen dat ze pedoseksuelen kunnen helpen om hun neigingen in bedwang te houden, maar experts vinden dat ze pedoseksueel gedrag juist bevorderen.

De poppen worden onder meer gemaakt door het Japanse bedrijf Trottla, dat tegen de krant ontkent dat ze bedoeld zijn voor seksueel gebruik. Op de website van Trottla zijn de honderd verschillende poppen echter te zien in seksuele posities.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Australië onderschept levensechte kindersekspoppen
Sluiten