Remco Visser
Remco Visser Good vibes 23 aug 2016 / 09:30 uur

Arrestaties na zwaardaanval Liverpool

In het Engelse Liverpool heeft de politie een man en vrouw in de kraag gevat, nadat een andere man zwaargewond raakte bij een aanval met een zwaard. Dat meldt de Liverpool Echo.

Het 36 jaar oude slachtoffer werd in een parkeergarage bij een winkelcentrum in de borst geraakt met een zwaard en in kritische toestand opgenomen in het ziekenhuis. De dader ontkwam volgens de politie na het incident met een auto.

Onderzoek

Niet veel later wisten agenten een 38-jarige man aan te houden op verdenking van de bizarre aanval. Ook diens 26-jarige vriendin werd als medeplichtige gearresteerd en het zwaard werd in beslag genomen. Er is nu een onderzoek gestart om te achterhalen wat er precies is voorgevallen.

Reageer op artikel:
Arrestaties na zwaardaanval Liverpool
Sluiten