Puck Roest
Puck Roest Good vibes 24 aug 2016 / 07:55 uur

Agente wordt onwel in uitzending Opsporing Verzocht

Politiewoordvoerster Kalina Pruntel werd dinsdagavond tijdens de uitzending van Opsporing Verzocht plotseling onwel. Ze voelde zich zo slecht dat ze zelfs uit beeld moest stappen. Hierdoor kon ze haar verhaal over een overleden man in Winschoten niet afmaken.

Pruntel sprak met presentatrice Annika van Santen over een 82-jarige munthandelaar. De agente beantwoordt de vraag van Van Santen in eerste instantie wel, maar stapt vervolgens vrij snel wat pips uit beeld. „We hebben een probleem”, zegt Van Santen vervolgens. „Ik hoop dat het goed gaat met mevrouw Pruntel.”

https://www.youtube.com/watch?v=gyMnd767enw

Na de uitzending liet de politie Groningen weten dat het gelukkig goed gaat met Pruntel. „Ze voelde zich even niet lekker tijdens de uitzending”, melden ze via Twitter. „Gelukkig gaat het nu weer goed.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Agente wordt onwel in uitzending Opsporing Verzocht
Sluiten