Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 22 aug 2016
Leestijd: 1 minuut

8-jarige maakt schattige video’s over haar teddybeer

Kinderen en hun fantasie, het is heerlijk om naar te kijken. Vooral als je een 8-jarig dochtertje hebt dat op zo’n jonge leeftijd al graag video’s maakt. De vader van Grace weet precies hoe dat is, want dit bijzondere meisje maakt nu al aandoenlijke filmpjes.

Hele documentaires zijn het uiteraard niet, maar Grace doet een goede poging door het leven van haar teddybeer in beeld te brengen. Ze filmt wat teddy de hele dag doet, zoals opstaan, ontbijten, tanden poetsen maar ook spelen met vriendjes.

In deze video stelt Grace haar beste vriend even voor:

En zo ziet een dag in het leven van beer eruit!

Of Grace echt alles zelf doet voor deze video’s is natuurlijk de vraag, misschien helpt haar vader een klein beetje bij de montage. Het meisje verdient echter hoe dan ook alle eer voor haar creativiteit.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
8-jarige maakt schattige video’s over haar teddybeer
Sluiten