Eefje van Son
Eefje van Son Good vibes 15 jul 2016
Leestijd: 2 minuten

Zat meisje laat naam favoriet restaurant tatoeëren

Je weet wat er vaak gezegd wordt over het laten zetten van een tattoo: denk na voordat je je laat inken. Ooh, en vermijd tattooshops wanneer je dronken bent tijdens je vakantie in het buitenland.

Deze wijze lessen leerde de 19-jarige Britse Leah Jade Price waarschijnlijk pas nadat ze dronken de naam van haar favoriete Indiase restaurant op haar heup heeft laten tatoeëren.

Vriendje

Voordat ze tijdens haar vakantie in Ayia Napa met haar vriendinnen op stap ging, hing de tiener met haar vriendje aan de telefoon. Ze babbelden over hun lievelings restaurant, Leigh Tandoori, waar ze ongeveer vijf keer in de week eten.

„Iedereen maakt er grappen over en we zijn er dan ook om bekend”, vertelt Leah aan Metro UK.

Uitdaging

Maar ze had nooit kunnen voorzien hoever de grap kon gaan, toen haar vriend haar uitdaagde om de naam van de eettent op haar lichaam te laten tatoeëren. Zo zou ze haar toewijding bewijzen aan Leigh Tandoori.

En terwijl Leah na diezelfde avond dronken naar haar hotel liep, besloot ze het te doen.

Facebookpost

„Ik was zo dronken dat ik schijnbaar iedereen in de tattooshop heb moeten vragen hoe je tandoori spelt.” De volgende dag werd ze met haar vriendinnen wakker en wist ze niet meer wat er de vorige avond gebeurd was. Via een Facebookpost moest ze erachter komen. „Ik las alle reacties op Facebook en schrok me rot.”

Leah’s vriendje vindt het in ieder geval hilarisch, maar haar vader weet niet wat die tegen zijn dochter moet zeggen. „Ik ben op dit moment allerlei manieren aan het bedenken hoe ik de tatoeage kan laten verwijderen, maar wie weet krijg ik wel gratis eten!”

Gelukkig heeft Leah ervaring met tatoeages en wacht er thuis op haar een betrouwbare man die beloofd heeft het beste ervan te maken.

De vriend van Leah had overigens beloofd dezelfde avond ‘chicken vindaloo’ te laten tatoeëren, maar hij heeft dit niet gedaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.