IngelisedeVries
IngelisedeVries Good vibes 5 jul 2016 / 15:09 uur

Wow: haai showt salto aan vissers

Stel je voor, je bent in een kraakheldere baai lekker rustig aan het vissen. Ineens verschijnt er een enorme Makohaai onder je boot. Hij zwemt wat rondjes, vraagt wat aandacht en je filmt ‘m. Dat overkwam Jake Beazley en zijn vrienden.

Het leek simpelweg gewoon een filmpje te worden waar je de haai rond ziet zwemmen en steeds terug ziet komen. Maar blijkbaar is de haai hard op zoek naar wat aandacht. Niet lang nadat hij zichzelf heeft geïntroduceerd, maakt de haai een salto voor de camera. Move over, Willy en Flipper, deze haai is de nieuwe ster van de oceaan.

Mako Shark out from Point Perron

Mako Shark come up to the boat in 35m of water and put a little bit of a show on. Only captured 1 of the 3 jumps it did before disappearing. Watch in HD.

Gepostet von Jake Beazley am Samstag, 2. Juli 2016

Reageer op artikel:
Wow: haai showt salto aan vissers
Sluiten