IngelisedeVries
IngelisedeVries Good vibes 20 jul 2016 / 14:15 uur

Vrouw niest 8000 keer per dag

Je dacht dat hooikoorts vervelend was? In Engeland is een vrouw die 8000 keer per dag niest, meldt The Mirror. Een wanhopige moeder weet niet wat ze met haar niezende dochter aanmoet.

Ook doktoren weten niet wat er aan de hand is met de jonge vrouw. De dame lijkt geen allergieën te hebben. Wanneer Ira Saxena, zoals de vrouw heet, wakker wordt, begint ze met niezen. Daardoor kan ze niet meer naar school, vertelt moeder Priya. Het niesslachtoffer is al naar verschillende specialisten gebracht.

Niet gestopt

Het meisje begint met niezen zodra ze wakker wordt. „Drie weken geleden werd ze niezend wakker en het is niet meer gestopt”, vertelt moeder Priya. „De doktoren hebben theorieën, maar niemand weet het zeker.”

De jonge vrouw is volgens haar moeder nergens allergisch voor en alle medicijnen tegen allergieën werken ook niet. Ook probeerde de moeder hypnosetherapie, daardoor kan de dame gelukig slapen. Volgens de moeder van het meisje heeft niemand ooit zoiets gezien.

Inmiddels is het meisje van school af. „Het verziekt haar leven. En om eerlijk te zijn doet het mij meer kwaad dan haar. Ik wil dat ze gewoon terugkan naar hoe ze was.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw niest 8000 keer per dag
Sluiten