Sabine de Lucht
Sabine de Lucht Good vibes 15 jul 2016 / 13:40 uur

Voorbijganger in Amsterdam vindt kont in grasveld

Tijdens een rondje lopen heeft een wandelaar in Amsterdam een bizarre vondst gedaan. De persoon in kwestie spotte een kont tussen de sprieten van een grasveldje en belde daarna de politie. Hoewel de meldkamer waarschijnlijk even dacht dat het om een grap ging, kwamen een paar agenten even poolshoogte nemen.

Varkenskont

Om te beoordelen of het daadwerkelijk ging om het achterwerk van een mens, stuurden ze een foto van de bilpartij naar de meldkamer. Daar werd de foto geanalyseerd en werd er geopperd dat de kont ook van een varken zou kunnen zijn. Alleen het krulstaartje ontbrak.

Uiteindelijk moesten er forensische redacteurs aan te pas komen. Na onderzoek bleek dat de kont niet van een mens noch dier af kwam, het was gemaakt van siliconen. Op hun Facebookpagina omschrijft de politie Amsterdam het als ‘een bilpartij ontworpen voor de eenzame mens’.

Hoe de kont in het gras terecht is gekomen is nog steeds een raadsel.

Reageer op artikel:
Voorbijganger in Amsterdam vindt kont in grasveld
Sluiten