Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 18 jul 2016 / 14:10 uur

Vliegtuigen vaak vertraagd door kapotte koffiepotten

Dacht je dat storm, veiligheidsmaatregelen, verlaat cabinepersoneel of falende techniek ervoor zorgen dat vliegtuigen vaak te laat de lucht in gaan? Dan heb je het mooi mis, de grootste veroorzaker van vertragingen is namelijk de koffiepot.

Als Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen iets zeker weten, dan is het dat hun passagiers koffie willen, hoe dan ook. Zelfs als de vlucht daardoor laten vertrekt dan gepland, dus zorgen ze ervoor dat de koffiezetapparaten in de pantry’s te allen tijde werken.

Voor die koffiezetapparaten in de pantry´s wordt zo’n 7.000 tot 20.000 dollar betaald en nog werken ze vaak niet. Grote luchtvaartmaatschappijen zoals United Airlines, American Airlines en Delta Airlines houden elkaar en de gemiddelde vertragingstijden scherp in de gaten en concludeerden dit.

Ze zijn dan ook heel erg blij met de snelle reparateurs van de koffiemachines die bij elk ongemak razendsnel opdraven, maar helaas af en toe niet snel genoeg…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vliegtuigen vaak vertraagd door kapotte koffiepotten
Sluiten