Hester Ramaker
Hester Ramaker Good vibes 26 jul 2016 / 14:58 uur

Vier puppy’s met hete teer aan de grond geplakt

In de straten van Roemenië heerst een ernstig probleem. Dierenmishandeling is er bijna aan de orde van de dag en politie neemt geen maatregelen. Recent werden er vier puppy’s gevonden die door middel van teer aan de straat zijn geplakt. Ze zijn in kritieke toestand overgebracht naar een dierenarts, waar ze nu in stabiele toestand verblijven.

Vaker

Het is de tweede keer in korte tijd dat er honden bedekt met teer worden gevonden. Even geleden werden twee honden gevonden die door middel van teer aan een stuk karton vastgeplakt waren. De Sky Foundation of Animal Rights pikte de dieren toen op en verzorgde ze, is te lezen op Daily Mail.

Zelfde persoon

Cătălin Pavaliu is de directeur van de organisatie en hij is erg ongerust over de dierenmishandelingen. De honden op de straten van Roemenië zijn niet meer veilig, zo is gebleken. „We beginnen te denken dat het steeds dezelfde persoon is die de honden mishandelt.” Er wordt in veel gevallen teer gebruikt, maar ook werd er eens een hond levend in een vrieskast gelegd en er zijn andere methodes gebruikt die het daglicht niet kunnen verdragen.

Politie

De puppy’s maken het ondertussen goed, al had één van de puppies wel wat extra aandacht nodig. Het teer zat ook in zijn oog, neus en mond. De politie is niet in actie gekomen na de oproep voor de puppy’s. Een agent had gezegd dat hij niet van plan was zijn ‘tijd te verspillen’ aan dit onderzoek.

Let op, dit beeld kan als schokkend worden ervaren:

Shocking animal cruelty case in Romania

Gepostet von Daily Mail am Montag, 25. Juli 2016

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vier puppy’s met hete teer aan de grond geplakt
Sluiten