Jordy Kruse
Jordy Kruse Good vibes 5 jul 2016 / 13:06 uur

Video: Man blijft rustig na heftige crash met auto

Pak er even een notitieblok bij, want de koele kikker in het volgende filmpje geeft een uitstekend lesje ontwijken. De man reed in het Britse Lancashire terwijl zijn dashcam opnam. We zien hoe een BMW, die in tegenovergestelde richting rijdt, probeert in te halen als het misgaat.

De BMW wilde de auto voor zich inhalen, maar had te weinig ruimte en reed met hoge snelheid op de auto van filmer Christopher Telford af. Hij reageerde op zijn beurt gelukkig ontzettend koel en stuurde zijn wagen de berm in.

De Toyota Yaris sloeg vervolgens over de kop, maar Telford kwam er zonder ernstige verwondingen vanaf. Net als de bestuurder van de BMW. Vooral zijn commentaar net na de crash is opvallend nuchter. „Well, that was fucking scary”, zegt hij op rustige toon.

Zijn auto, tevens zijn allereerste eigen bak, kon men helaas niet meer redden.

https://www.youtube.com/watch?v=plDv9YY7dvE

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Video: Man blijft rustig na heftige crash met auto
Sluiten