Sabine de Lucht
Sabine de Lucht Good vibes 12 jul 2016 / 18:45 uur

Video: Hittegolf verandert snelweg in hindernisbaan

Nietsvermoedende automobilisten in de Amerikaanse staat Minnesota kregen zaterdagavond de schrik van hun leven toen ze rustig op de snelweg in de buurt van Edgerton Street reden. Door de hittegolf in de VS het afgelopen weekend, stond een deel van de weg bol.

De lucht in

Omdat bestuurders dachten dat de weg – zoals normaal – plat was, reden ze er met een normale snelheid overheen en werden de auto’s de lucht in geslingerd. Een camera van de mobiliteitsafdeling van de staat Minnesota filmde de incidenten.

Hoewel menig motorrijder of GTA-fan zo’n helling geweldig zou vinden, was het voor automobilisten even spannend. De eerste paar auto’s vlogen namelijk hoog in de lucht. Er gebeurde nóg iets gevaarlijks: bestuurders die de bolling van tevoren zagen aankomen, trapten op de rem en veroorzaakten bijna een kettingbotsing.

Inmiddels is de beschadiging aan de weg verholpen. Maar we hebben de beelden nog. Bekijk ze hieronder:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Video: Hittegolf verandert snelweg in hindernisbaan
Sluiten