Jordy Kruse
Jordy Kruse Good vibes 6 jul 2016 / 13:00 uur

Video: Eritreeër verstopt zichzelf in koffer

In Zwitserland hebben douaniers een bijzondere vondst gedaan. Een 21-jarige man uit Eritrea probeerde met de trein Zwitserland binnen te komen. Dat deed hij wel op een bijzondere manier, hij zat namelijk opgevouwen in de koffer van een vriend van hem.

De Eritreeër mocht Zwitserland niet in, zijn vriend wel. Hij besloot zichzelf daarom mee te laten smokkelen door zijn maat door in de koffer te gaan zitten. Erg krap, maar de migrant bleek lenig genoeg.

Grenswachters ontdekten de man tijdens een controle in de trein. De koffer viel op vanwege de vreemde vorm – het was duidelijk dat er geen kleren in opgeborgen waren. In een video is te zien hoe de man uit de koffer wordt gehaald. De twee zijn teruggestuurd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Video: Eritreeër verstopt zichzelf in koffer
Sluiten