Metro
Metro Good vibes 13 jul 2016 / 18:35 uur

Vang alle Pokémon op deze vakantiebestemmingen

Ben jij ook helemaal bezeten van Pokémon Go en wil jij ze graag allemaal vangen? Wij hebben samen met Professor Samuel Oak de beste vakantieplekken voor je uitgekozen. Pak je Pokéballs, je Pokédex en het vliegtuig naar de volgende bestemmingen en “catch em all!”.

Water

Squirtle, water gun! Watertrainers opgelet! Laat je Squirtle squad hun zonnebrillen tevoorschijn halen en ga op vakantie. Water Pokémon zijn natuurlijk het liefst in de buurt van oceanen, rivieren en watervallen. Ga op vakantie naar de eindeloze kusten van Los Angeles en hou je pokéballen klaar. Op de bekende pier van Santa Monica zijn al aardig wat pokémon gevangen!

Gras

Je zou denken dat je Gras Pokémon vooral in de natuur vindt, ver weg van de bewoonde wereld. Echter blijkt dat de Pokémon Go spelers van het platteland minder geluk hebben met hun pokévangsten. Je vindt Gras Pokémon vooral in drukke parken. In Central Park in New York zie je bijvoorbeeld veel trainers in de rondte rennen met pokéballen klaar in hun hand.

Vuur

Vuur Pokémon train je natuurlijk op de plekken waar de warmte het dichtst bij de aardkorst te vinden is. Op deze manier is je Charmander snel krachtig genoeg om te veranderen in een Charmeleon. Neem je pokémon dus mee op vakantie naar Sicilië in Italië, dicht bij de actieve vulkaan Etna voelen ze zich sterk en energiek!

https://www.instagram.com/p/BHxMUt_hey5/

IJs

IJs Pokémon zijn te vinden in de buurt van rivieren, oceanen, sneeuw of gletsjers. Je vindt ze dus overal waar water is. Maar wil je een IJs Pokémon die één is met zijn element? Ga dan naar Reykjavik in IJsland! Tussen water, gletsjers en witte bergtoppen vind je in no time een prachtige Lapras.

Steen

Steen Pokémon kom je tegen in stedelijke gebieden, parkeerplaatsen en grote autowegen. Maar mocht je nou net een stapje verder willen gaan dan moet je naar het plaatsje Frankenjura in Duitsland gaan, daar kan je namelijk via meer dan 8.000 routes bergbeklimmen. Een foto van jouw nieuwe Onix op het topje van een berg is net ietsje stoerder dan eentje in het centrum van Venlo.

Vecht

Als je jouw vecht Pokémoncollectie wilt uitbreiden, kan je voor de plaatselijke sportschool gaan staan. Maar, een echte gladiatorarena vergroot jouw kans op een Machamp natuurlijk aanzienlijk. In het Colosseum in Rome is jouw collectie Vecht Pokémon in no-time compleet. Hou je mooi tijd over om er een vakantie aan vast te plakken.

https://www.instagram.com/p/BHu3heejJQA/

Giftig

Was jouw eerste Pokémon een Bulbasaur en zit hij nog steeds op level 12? Boek dan snel een reisje naar de Filipijnen! Daar ligt namelijk het Candaba moeras. Met een omvang van circa 32.000 hectare, is jouw Bulbasaur binnen een dag geëvalueerd in een Venusaur. Kijk alleen wel uit waar je loopt, moerassen staan niet bepaald bekend als ideale wandelplekken.

Deze lijst met Pokémon-topbestemmingen werd opgesteld door CheapTickets.nl

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Vang alle Pokémon op deze vakantiebestemmingen
Sluiten