Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 25 jul 2016 / 11:58 uur

Vader verrast zoontje tijdens ‘vergeten’ verjaardag

Voor de meeste kinderen is het dé dag van het jaar: hun verjaardag. De dag waarop alles mag, jij bepaalt wat je wil eten en je wordt de hele dag overladen met aandacht en cadeautjes. Althans, dat dacht je dan.

Het jongetje in onderstaande video is ontzettend teleurgesteld, omdat zijn bloedeigen vader zijn verjaardag vergeten zou zijn… Het jochie is heel verdrietig, maar stapt toch met zijn vader de auto in op weg naar een honkbalwedstrijd.

Net voordat ze wegrijden zegt de lolbroek dat zijn zoontje even in de kofferbak moet kijken en wat blijkt? Vader was de verjaardag van zijn zoon uiteraard niet vergeten! Huilmomentje inbegrepen.

Reageer op artikel:
Vader verrast zoontje tijdens ‘vergeten’ verjaardag
Sluiten