Kasper Hermans
Kasper Hermans Good vibes 31 jul 2016 / 18:25 uur

Trend in Azië: strippershow op begrafenissen

Op een begrafenis krijgen familieleden en vrienden hun kans om afscheid te nemen van hun verloren dierbare. In sommige landen in Azië wordt het aantal mensen dat op komt dagen tijdens de dienst gezien als een statussymbool, dus proberen steeds meer mensen extra volk te lokken.

In China en Taiwan is het dan ook een toenemende trend dat strippers op begrafenissen verschijnen, zo schrijft the Daily Mirror. Door hun optreden hoopt de overledene extra rouwende naar de begrafenis te trekken. Zo wordt er een lapdance op de kist gegeven.

Het Chinese parlement wil dit fenomeen de kop in drukken. Van twee verschillende zaken in het noorden van China zijn de organisatoren en de uitvoerenden inmiddels gestraft. Het is echter lastig om het volledig uit te bannen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Trend in Azië: strippershow op begrafenissen
Sluiten