Hester Ramaker
Hester Ramaker Good vibes 10 jul 2016 / 14:45 uur

Thais model raakt live op tv bezeten van geest

Heel creepy: live op Thaise televisie raakt een jong model, Thippawan Pui Chaphupuang, bezeten van een geest die ze ‘Pop’ noemt. Iets daarvoor vertelde ze de presentator dat ze soms van Pop bezeten raakt. Kijkers reageerden geschokt op de uitzending.

Ingewanden

Nadat ze bezeten raakt, maakt ze rare geluiden. De presentator vraagt de geest waarom hij in haar lijf zit. Ze antwoordt dan: ,,Iemand stuurde mij hier naartoe.” Als de presentator vervolgens een talisman om haar nek wil doen begint ze heel hard te schreeuwen. Als ze weer is bedaard vraagt Pop de presentator om varkensbloed. En als Pop dat niet heel snel krijgt, gaat hij de ingewanden van het model op eten.

Pop

Pop is een traditionele Thaise geest die bezit neemt van jonge meisjes en hun ingewanden probeert op te eten, meldt Daily Mail.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Thais model raakt live op tv bezeten van geest
Sluiten