Sabine de Lucht
Sabine de Lucht Good vibes 1 jul 2016 / 20:00 uur

Superschattig: deze puppy is net een grote haarbal

Dat puppy’s en kittens op onze ‘aw’-spieren werken, wisten we al. Maar dit kleine hondje is wel erg aandoenlijk. Tori uit Zuid-Korea heeft namelijk net een afro en ziet er uit als een grote haarbal. Super aandoenlijk dus!

Het gaat om een Bichon frisé hond die eigenlijk bekend staan om hun witte krulletjes en hangoortjes. De eigenaren van deze pup weten ook wel hoe schattig hun huisdier is, daarom hebben ze een Instagram aangemaakt waar iedereen het doen en laten van het diertje kan volgen.

Je kan eigenlijk niet naar de foto’s kijken zonder een glimlach. Leuk detail: als Tori op en bepaalde manier gaat zitten, is ze net een witte bal! Bekijk hieronder het resultaat:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Superschattig: deze puppy is net een grote haarbal
Sluiten