Ingelise de Vries
Ingelise de Vries | LinkedIn Good vibes 4 jul 2016 / 14:05 uur

Stoute juf speelt naakttwister met tieners

Sommige opvoedkundigen noemen het belangrijk je kind vrij te laten. Maar naakt Twister spelen met de vrienden van je 16-jarige en het gezelschap laten blowen en drinken, gaat wellicht wat ver. Dat vindt de openbaar aanklager van de 36-jarige Rachel Lenhardt ook, ze moest zich verantwoorden voor de rechter.

De moeder van vijf had een nogal wild feestje. Erg hoog ligt de straf voor de zondagsschooljuf niet: ze hoeft niet naar de gevangenis maar wel zes maanden lang een taakstraf doen.

Seksspeeltjes

De moeder van vijf zou van haar 16-jarige dochter een smsje hebben gegeven of ze wat vrienden mee mocht nemen. „Laten we feesten!”, zou moeders terug hebben gestuurd. Op het feestje speelde ze niet alleen naakt Twister, ook had ze seks met een jongen van 18, vlak voor ze de minderjarigen vertelde dat ze nog steeds geil was. Daarop begon ze seksspeeltjes te gebruiken.

Voor elke misstap die ze heeft gemaakt krijgt de vrouw een boete van 100 dollar en een jaar voorwaardelijk. In totaal komt de vrouw uit op zes misstappen en dus 600 dollar boete en zes jaar voorwaardelijk. De voogdij van haar kinderen is ze kwijt.

The Mirror weet dat de vrouw lid was van de Mormoonse Kerk en nog nooit had gedronken tot haar echtgenoot met een posttraumatische stressstoornis terugkwam uit Irak.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Stoute juf speelt naakttwister met tieners
Sluiten