Donna van der Kolk
Donna van der Kolk Good vibes 19 jul 2016 / 17:04 uur

Stel plaatst prikkeldraad tegen poepende wandelaars

Marjan en Louis Gerrits vinden de Nijmeegse Vierdaagse leuk, maar van één ding worden ze knettergek: de poepende mensen in hun bosjes. Elk jaar is het weer raak, schrijft Omroep Gelderland.

Vies

Om de wandelaars met hoge nood te weren, heeft het stel al verschillende dingen geprobeerd. Maar van familie en vrienden om de poepende wandelaars tegen te houden tot wegjagen met de tuinslang, niets helpt. Daarom hebben ze dit jaar besloten prikkeldraad om hun bosjes heen te spannen. „Het is hartstikke lekker natuurlijk, om in zo’n bosje te duiken als je twaalf kilometer hebt gelopen, maar het is voor ons niet te doen. Het is gewoon vies. Het is smerig’’, aldus Marjan tegen de Gelderse omroep.

„Het is te zot. Als het ergens in een open veld is, kan ik me er nog iets bij voorstellen. Maar niet in de tuin van andere mensen’’, voegt Louis daaraan toe.

Om er zeker van de zijn dat hun bosjes dit jaar niet als toilet fungeren, spannen ze maar liefst 3 draden prikkeldraad. „Met twee draden kun je koeien tegenhouden, maar mensen niet. Daar heb je er drie voor nodig’’, legt Marjan uit.

Vierdaagse

Zelf lopen Marjan en Louis ook de Vierdaagse. Voor alle zekerheid zijn daarom vrienden en familie opgetrommeld om toch een extra oogje in het zeil te houden als donderdag tienduizenden mensen, inclusief Marjan en Louis zelf, langs hun huis wandelen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Stel plaatst prikkeldraad tegen poepende wandelaars
Sluiten