Sophie Moerman
Sophie Moerman Good vibes 22 jul 2016 / 13:16 uur

Skater straft bolide keihard voor overtreding

Sommige bestuurders van peperdure auto’s denken dat ze alle regels aan hun laars kunnen lappen. Zo ook de bestuurder van de McLaren in het volgende filmpje, maar hij wordt keihard afgestraft door een skater.

In de video, die in een paar dagen tijd al bijna 7 miljoen keer is bekeken, is te zien hoe de knaloranje bolide aan komt rijden. Hij stopt niet voor het stopbord en het zebrapad, waar blijkbaar net een jongen met een skateboard over wil steken. De auto verdwijnt dan iets uit beeld en even is het niet duidelijk wat er gebeurt.

Dan zet de skater het ineens op een lopen, gevolgd door een woedende bestuurder van de patserbak. Als Paul Gonzo met zijn mobiel naar de bolide loopt, wordt duidelijk wat er gebeurd is: de skater was duidelijk niet van gediend dat de bestuurder geen voorrang verleende. We kunnen alleen maar hopen dat deze durfal heel hard kan rennen…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Skater straft bolide keihard voor overtreding
Sluiten