Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Good vibes 22 jul 2016 / 11:59 uur

Sasha (4) gaat viral met schattige versie volkslied

Het Franse volkslied is de laatste weken bijzonder vaak gezongen: tijdens het EK, de Tour de France en helaas ook vaak in context van terreur. Zelden klonk de Marseillaise, het Franse volkslied, zo schattig als uit de mond van de 4-jarige Sasha.

Sasha ging met zijn ouders naar Tour de France kijken en zong de Marseillaise voor een agent die het terrein bewaakte. Zijn schattige vertoning van het volkslied werd gefilmd en geplaatst op de Facebook van de Gendarmerie Nationale (Franse politie). „Dit mooie beeld is gefilmd tijdens de Tour de France, het was een mooie ontmoeting”, schrijft de politie. Sindsdien is de video al bijna 700.000 bekeken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sasha (4) gaat viral met schattige versie volkslied
Sluiten