Sophie Moerman
Sophie Moerman Good vibes 2 jul 2016 / 08:05 uur

Politie bezorgt meisje met down (15) topdag

De 15-jarige Luna uit Zevenaar heeft maar een droom: politieagent worden. Door haar verstandelijke beperking is dat echter lastig, maar dankzij een oproep voelde ze zich toch even een echte agent.

Luna heeft het syndroom van Down en werkt sinds enige tijd bij het café Brownes en Downies. Ze zou liever als agent werken, maar door haar beperking zal ze nooit haar droombaan kunnen vervullen. Luna’s zusje Fee besloot haar grote zus te helpen en schreef een brief naar de politie in de Gelderse plaats.

Beste zus ever

Het 10-jarige meisje schreef dat haar zus Luna agenten als haar grote helden ziet, maar nooit een van hen kan worden. Ook vroeg ze de politie om Luna te feliciteren op haar verjaardag. „Ze is een topper en de beste zus ever”, zo eindigt Fee haar aandoenlijke oproep.

Het korps besloot Luna daarop te verrassen door onverwacht bij haar werk op de stoep te staan. Luna mocht vervolgens meerijden in het busje en op een politiemotor zitten. Aan het eind van de dag kreeg ze een echt politieshirt mee, met daarop een boodschap van alle agenten.

Aan de foto’s te zien heeft Luna een onvergetelijke dag gehad, allemaal dankzij haar kleine zusje!

Fantastisch verjaardags kado van politie Zevenaar voor Luna. Luna is vandaag 15 geworden !! Wat een feest !

Gepostet von Brownies&downieS Zevenaar am Freitag, 1. Juli 2016

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Politie bezorgt meisje met down (15) topdag
Sluiten