IngelisedeVries
IngelisedeVries Good vibes 10 jul 2016 / 12:23 uur

Pokémon Go-speler vindt lijk

Het is dé hype van het moment: de app Pokémon Go. Met de app kun je Pokémon’s op straat zien liggen die je vervolgens kunt vangen. Een speler uit Wyoming vond echter iets naarders dan een Pokémon. Ze stuitte op een lijk.

De 19-jarige Shayla Wiggings was op zoek naar een Pokémon vlakbij een rivier in de Amerikaanse staat, weet Metro UK. Het lichaam van de dode man lag nabij de Big Wind River. Volgens de sherrif van Fremont County gaat het hoogstwaarschijnlijk om een ongeluk, al wordt de zaak nog wel onderzocht.

Shock

Shayla vertelt dat ze op zoek was naar een Pokémon die in een natuurlijke waterbron moest liggen. „Ik liep naar de brug langs de waterkant toen ik ineens wat in het water zag liggen. Het duurde een paar seconden voor ik doorhad dat het een lichaam was”, vertelt ze. „Het was nogal shockerend en in eerste instantie wist ik niet wat ik moest doen. Uiteindelijk heb ik het alarmnummer gebeld en ze kwamen er vrij snel aan.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Pokémon Go-speler vindt lijk
Sluiten