Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Good vibes 22 jul 2016 / 07:20 uur

Passagier bekijkt beelden 9/11 vlak voor opstijgen

Een man keek nogal vreemd op toen hij zag dat een medepassagier vlak voor het opstijgen nog even wat beelden bekeek van de aanslagen van 11 september. Hij maakte beelden van het bijzondere gedrag van de man en zette deze op YouTube.

Doden

Bij de aanslagen in 2001 kwamen bijna 3000 mensen om het leven toen twee vliegtuigen in het World Trade Center in New York crashten. Blijkbaar was de passagier daar nogal door gefascineerd, want vlak voor het toestel van vliegtuigmaatschappij JetBlue de lucht inging, besloot hij de beelden nog even te bekijken.

De maker van de video richtte de camera ook op zichzelf om aan te tonen dat hij werkelijk met stomheid was geslagen door wat hij zag. De beelden zijn op het moment van schrijven al ruim 850.000 keer bekeken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Passagier bekijkt beelden 9/11 vlak voor opstijgen
Sluiten