Remco Visser
Remco Visser Good vibes 30 jul 2016 / 13:50 uur

Ontsnapte shetlandpony pakt pilsje in pub

Als je als shetlandpony met veel pijn en moeite hebt weten te ontsnappen, verdien je uiteraard een frisse versnapering om het te vieren. Dat vond althans het paard Mocha, die na te zijn ontsnapt uit haar wei een bezoek bracht aan een nabijgelegen pub.

Op beelden van stamgasten is te zien hoe de pony doodleuk de pub betreedt en vervolgens uit glazen bier begint te drinken. Saillant detail: de eigenaar van de kroeg, Mihaly Herczeg, is eveneens het baasje van Mocha.

Nieuwsgierig

Herczeg greep dus meteen in, toen hij zijn paard door de pub zag banjeren. „Mocha is geen grote drinker, maar is wel enorm nieuwsgierig en bovendien dol op mensen”, aldus de uitbater van The Ascot Arms in Kent.

Het lukte Herczeg uiteindelijk om Mocha met wat wortelen en chips terug naar haar wei te lokken, zo weet Huffington Post. Het was dan ook al de derde keer dat het paard een kijkje in de pub kwam nemen, aldus Herczeg. „We kunnen haar bijna een stamgast gaan noemen; mijn gasten zijn dan ook dol op haar”, zo stelt hij.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ontsnapte shetlandpony pakt pilsje in pub
Sluiten