Esther Zandberg
Esther Zandberg Good vibes 2 jul 2016 / 09:40 uur

Nieuwsgierige man steekt vuurpijl aan onder kin

„Ik wist niet dat het pijn zou doen”, zo zijn de gevleugelde woorden van de man die een vuurijl afstak onder zijn kin. De man wilde uitzoeken wat er zou gebeuren als hij het vuurwerk op deze afstand van zijn gezicht zou afsteken.

De man uit Indiana krijg zijn vriend zo ver om het hele voorval te filmen. Aan het begin van het filmpje spreekt over een ‘Russische roulette’, maar het is onduidelijk wat hij bedoeld omdat hij het vuurwerk sowieso zou afsteken. Hij stopt de Romeinse kaars onder zijn kin richting zijn gezicht, en steekt vervolges het lont aan.

Je kunt het al raden, het vuurwerk explodeert natuurlijk in zijn gezicht. De man komt er redelijk goed vanaf. Hij heeft een aantal bebloede plekken in zijn gezicht en zijn baard is verschroeid. „Dit is het gekste dat ik ooit gedaan heb in mijn leven. Maar ik wist niet dat het nog zoveel pijn zal gaan doen”, aldus de niet zo heel snuggere man.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwsgierige man steekt vuurpijl aan onder kin
Sluiten