IngelisedeVries
IngelisedeVries Good vibes 9 jul 2016 / 08:50 uur

Nieuwe bewoner vindt hongerig konijn in huis

Een man uit Amsterdam kreeg wel een heel bijzonder extraatje bij zijn nieuwe huis. Hij kreeg niet alleen een nieuwe woning, hij kreeg er ook een huisgenoot bij. De man uit Amsterdam-Noord vond een uitgehongerd konijn in zijn huis.

Hongerig

RTV NH meldt dat er in de verder helemaal lege woning alleen een smerige kooi te vinden was. In de kooi zat een uitgehongerd konijn. Er lag geen eten in de kooi en het dier zou uit frustratie al begonnen zijn met knagen aan de plastic bakjes.

De nieuwe bewoner heeft het arme beest naar het dierenasiel in zijn stad gebracht, waar het goed is opgevangen. „We gaan deze lieverd de komende dagen lekker verwennen, goed door de dierenarts laten nakijken en vervolgens een lief baasje en een gezellig vriendje zoeken”, schrijft het dierenasiel op Facebook.

https://www.facebook.com/dierenasielamsterdam/posts/1034765403225629:0

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwe bewoner vindt hongerig konijn in huis
Sluiten