Remco Visser
Remco Visser Good vibes 7 jul 2016 / 18:02 uur

Moeder en zoon smokkelen fortuin in maag

De douane op Schiphol heeft een moeder en zoon betrapt op een wel heel bizarre manier van smokkelen. De twee werden namelijk betrapt met maar liefst 300.000 euro in hun maag, zo meldt AT5.

De vrouw (51) en haar 25-jarige zoon stonden op het punt om op een vliegtuig naar Zuid-Amerika te stappen toen ze werden betrapt. Bij de man werden in eerste instantie al zeven bollen cash onder zijn kleding ontdekt. Toen hij kort daarna onwel werd, kwam de kostbare maaginhoud ook boven water.

Operatie

In het ziekenhuis werden vervolgens 33 bolletjes geld operatief verwijderd. De vrouw bleek ook nog eens 20 bolletjes geld te hebben ingeslikt. Alles bij elkaar probeerden de twee op deze manier bijna drie ton het land uit te smokkelen.

De moeder en zoon zijn aangehouden en zitten nog vast.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Moeder en zoon smokkelen fortuin in maag
Sluiten