Eefje van Son
Eefje van Son Good vibes 1 jul 2016 / 17:10 uur

Met deze handdoek ben je een levensgrote tortilla

Ben je gek op Mexicaanse tortilla’s? Dan heeft een Amerikaans bedrijf de perfecte badhanddoek voor jou op de markt gebracht. Met die handdoek kun je jezelf namelijk transformeren in een levensgrote tortilla, oftewel een ‘human tortilla’. De handdoeken zijn ook verkrijgbaar in een taco- of burritoprint.

Voor 30 euro belandt er eentje bij jou op de deurmat. De handdoek is voorzien van een tortillaprint en zou zelfs aanvoelen als echt deeg. Rollen maar!

Populair

Wie er eentje wil, moet wel snel zijn. De tortillahanddoeken van de firma volgens The Huffington Post enorm populair en maar tijdelijk verkrijgbaar. Net zoals ons, zijn de bedenker van de handdoek ook verbaast over de populariteit. „Het was als grap bedoeld, maar kennelijk zijn er waanzinnig veel mensen die het prettig vinden om eens te ervaren hoe het voelt om een tortillavulling te zijn.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Met deze handdoek ben je een levensgrote tortilla
Sluiten