Hester Ramaker
Hester Ramaker Good vibes 2 jul 2016 / 20:35 uur

Man vliegt 5600 kilometer voor aanzoek in Dubai

Je vriend heeft echt wat voor je over als hij meer dan 5600 kilometer voor je vliegt! Het overkwam de Engelse Abbie Parker. Ze was op vakantie bij een vriendin in Dubai, toen plots haar vriend voor haar stond met een trouwring, meldt Birminghammail.

Afwachten

Ben Moss, een Britse automonteur, vloog dik 5600 kilometer naar de stad. Daar verbleef hij drie dagen in een hotel om het juiste moment af te wachten. Dat moment kwam toen zijn vriendin klaar was met een safari door de woestijn. Als uit het niets kwam Ben achter een duin vandaan, liep naar haar toe, viel op zijn knieën en vroeg de verraste Britse ten huwelijk. Zij antwoordde volmondig met ‘ja’.

Tranen

„Ze keek geschrokken en barstte in tranen uit”, aldus Ben. „Ze kon het gewoon niet geloven. Ik ga vaker een beetje over de top als ik dingen met haar doe, dus het voelde niet goed om maar gewoon ergens een tafeltje te reserveren.”

Misleiden

Om het plan door te kunnen zetten had hij dagelijks contact met de vriendin van Abby, Keira. Zij vertelde de planning van de dag zodat hij hen kon vermijden. Thuis had hij zelfs extra foto’s gemaakt van hun kat. Die verstuurde hij terwijl hij al in Dubai was om Abby te misleiden.

Feest

Na het aanzoek begaf de groep zich naar het huis van Keira waar een feestje werd gevierd ter ere van het aanzoek. Romantisch, die Ben.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man vliegt 5600 kilometer voor aanzoek in Dubai
Sluiten