Esther Zandberg
Esther Zandberg Good vibes 2 jul 2016 / 09:05 uur

Man verrast vrouw met 500 rozen na laatste chemo

Waarom een bosje bloemen geven als je iemand ook kan verrassen met honderden rozen. Een romanticus uit het Amerikaanse Omaho wilde iets voor zijn liefje doen die net haar laatste chemo had afgerond.

Laatste chemotherapie

De vrouw was onder behandeling Methodist Estabrook Cancer Center in de Amerikaanse stad, zo schrijft Mashable. Ze had net haar laatste chemotherapie achter de rug, een feestelijk moment dus. Om dat heugelijke feit te vieren besloot haar echtgenoot zijn vrouw te verrassen.

Onderzoek

En niet een klein geschenk maar 36 vazen vol met rozen werden er aangerukt om de mijlpaal te voeren. 500 rozen in totaal, van allerlei familieleden en vrienden, vertelt de man op zijn Facebook. „Ik wilde iets speciaals doen voor Alissa. Om het einde van haar chemo te vieren maar ook om haar alle steun en liefde van haar familie en vrienden te laten zien.”

Iedereen kon voor de vrouw een bos rozen bestellen bij de lokale bloemist. De opbrengst hiervan zal gaan naar een stichting die zich inzet voor onderzoek tegen kanker. De verrassing voor de vrouw is natuurlijk ook vastgelegd op video:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man verrast vrouw met 500 rozen na laatste chemo
Sluiten