Puck Roest
Puck Roest Good vibes 10 jul 2016 / 09:40 uur

Man trekt tanden van vriend met roestige tang

Een bezoekje aan de tandarts kan zonder verzekering al gauw flink wat centen kosten. Maar om nu een vriend van je een tang te geven om je uit je lijden te verlossen, is ook wat overdreven. Een man uit Egypte zag kennelijk geen andere uitweg.

Deze week is er een video opgedoken waarop te zien hoe een ‘tandarts’ de tanden van een ‘patiënt’ trekt met een roestige tang. De man is duidelijk bang voor de ingreep (logisch!) en gooit zijn handen in de lucht terwijl zijn vriend aan de slag gaat.

Hij vraagt ook een aantal keer om een pauze omdat de pijn hem te veel wordt. En de ‘tandarts’? Die is behoorlijk trots op zijn werk en showt de tanden aan de camera.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man trekt tanden van vriend met roestige tang
Sluiten