Hester Ramaker
Hester Ramaker Good vibes 22 jul 2016 / 10:58 uur

Man spendeert fortuin om op Kardashians te lijken

Een man uit Bury, Engeland, heeft tot nu toe omgerekend al 25.000 euro uitgegeven aan plastische chirurgie om op de Kardashians te lijken. Niet op Kim, welteverstaan, want zij is alweer ‘uit’, volgens de man. Zijn doel is om er zo nep mogelijk uit te zien en daar haalt hij alles voor uit de kast.

Botox

Het gaat om de 22-jarige James Holt. Hij is helemaal fan van Kylie, die een aantal maanden geleden nog viraal ging met haar enorme lippen. Die op haar gezicht, welteverstaan. Daarom heeft hij zijn lippen zo volgespoten met botox dat het lijkt alsof het twee ballonnen zijn. Dat ging niet altijd goed overigens, het is namelijk weleens voorgekomen dat zijn lip knapte nadat hij er te veel botox in had gespoten.

Korset

Ook houdt Holt ontzettend van de smalle taille en dikke billen van de Kardashians. Hij draagt dan ook dagelijks een korset die zo strak zit dat zijn ribben naar binnen buigen. Hij wil daarmee bereiken dat hij een veel smallere taille krijgt. Overdag werkt dit prima, maar zodra hij het korset af doet, herstelt zijn lichaam zich weer in de oude staat. Daarom wil hij zes ribben laten verwijderen zodat hij het perfecte zandloperfiguur kan creëren.

‘Sugardaddies’

Binnenkort vliegt hij naar Polen voor een neuscorrectie. Ook wil hij zijn tenen recht laten zetten en vet van zijn buik naar zijn billen laten transporteren. Heel wat wensen staan nog op zijn lijstje. Dit kan hij echter alleen betalen door zijn drie ‘sugerdaddies’. Waarom ze hem geld geven, weet Holt ook niet. Hij heeft naar eigen zeggen geen seks met hen, meldt Manchester Evening News. Holt is in ieder geval nog lang niet klaar met zijn transformatie, al is hij al aardig op weg.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man spendeert fortuin om op Kardashians te lijken
Sluiten