Daisy Heyer
Daisy Heyer Good vibes 7 jul 2016 / 17:00 uur

Man neemt stiekem hapje van pizza, vrouw wordt woest

Eten kan veel emotie losmaken bij mensen. Dat blijkt maar weer eens uit een filmpje van een Amerikaans stel, dat woensdag opdook op social media.

In het filmpje is Dee Breezy met zijn vriendin De’ja bij de plaatselijke fastfoodtent, waar De’ja dacht te gaan genieten van een groot, versgebakken stuk pizza. Haar vriendje had echter zo’n trek dat hij ongevraagd een stukje van haar pizzapunt afsnoepte. En dat liet De’ja niet zomaar gebeuren.

De vurige dame ging direct een pittige confrontatie aan met haar vriend, die het hele betoog filmde en op internet plaatste.

De preek van De’ja was blijkbaar niet genoeg, want na afloop van het diner kreeg Dee Breezy ook nog een ellenlang tekstbericht over de toedracht van haar woedeaanval.

Wat Dee Breezy waarschijnlijk niet had verwacht, was dat zijn vriendin met haar moppersessie een ware internethit blijkt te zijn. De’ja krijgt van alle kanten (hilarische) reacties van mensen die het eigenlijk allemaal best wel begrijpen. En laten we eerlijk zijn: wij snappen de hysterische reactie van De’ja ook wel een klein beetje…

Reageer op artikel:
Man neemt stiekem hapje van pizza, vrouw wordt woest
Sluiten