Metro
Metro Good vibes 22 jul 2016 / 10:37 uur

Lunchbabe: Valerie van der Graaf

In zijn zoektocht naar mooie vrouwen stelt Spatel zich zo nu en dan het doel een fraai exemplaar uit eigen land op te speuren. Dat ging hem deze vrijdag uitstekend af, binnen de kortste keren stuitte hij op de fraaie bilpartij van de Rotterdamse Valerie van der Graaf.

Het Nederlandse fotomodel deelde de fraaie foto, gemaakt tijdens een fotoshoot voor Playboy, op haar Instagramaccount.

De 24-jarige Van der Graaf timmert al een tijdje aan de weg als fotomodel. Negen jaar geleden werd ze ontdekt via Hyves en sindsdien ging het snel. In 2015 werd bekend dat ze Bar Refaeli op ging volgen als gezicht van het Franse lingeriemerk Passionata.

Nog een pluspunt: Valerie is gek op Pokémon! Eet u smakelijk!

Reageer op artikel:
Lunchbabe: Valerie van der Graaf
Sluiten