Daisy Heyer
Daisy Heyer Good vibes 6 jul 2016 / 07:46 uur

Lingeriemerk laat mannen dag leven met grote borsten

Grote borsten, daar weten de meeste mannen wel raad mee. Tenminste, als ze er naar mogen kijken en ze – met een beetje mazzel – mogen aanraken. Als mannen zelf een dagje met een E-cup worden opgezadeld, wordt het een heel ander verhaal.

Lingeriemerk PrimaDonna, een merk speciaal voor grote cupmaten, vond dat het mannelijk personeel eens moest beleven wat de vrouwen die hun bh’s kopen ook ervaren. „De vraag die vaak terugkomt is: hoe kun jij nou als man weten wat het is om een grote cupmaat te dragen? Je maakt lingerie voor een grote cupmaat, maar je weet niet waar het over gaat”, zegt de CEO Ignace van Doorselaere .

E-Cup day

Dat vond de Belgische lingeriebaas een goede vraag. Hij bedacht de ‘E-Cup Day voor mannen’. Zijn personeel ging een dag door het leven met een flinke boezem, door middel van gewichten die gedurende de dag aan de werknemers hingen, waardoor de heren de gemakken en ongemakken van een volle blouse konden ervaren.

„Zo’n E-cup kan toch wel een kilo tot anderhalve kilo per borst wegen. Dat is niet weinig. Dat doet pijn aan de nek, dat doet pijn aan de rug… wees maar eens die vrouw”, zegt de lingeriebaas.
Het zorgt in ieder geval voor hilarische beelden op de werkvloer.

PrimaDonna E cup day

How can men working at a bigger cup size lingerie specialist understand their target audience? The answer is not what you would think… http://www.primadonna.eu/en

Gepostet von PrimaDonna lingerie am Montag, 4. Juli 2016

Reageer op artikel:
Lingeriemerk laat mannen dag leven met grote borsten
Sluiten