Hester Ramaker
Hester Ramaker Good vibes 22 jul 2016 / 08:51 uur

Lief: dove baby hoort moeder voor het allereerst

Moeder Taryn Blair kan haar geluk niet op. Haar zoontje Jordan van drie maanden is geboren met een afwijking aan zijn oor, waardoor hij nooit haar stem heeft kunnen horen. Maar recent kreeg het schattige jongetje een gehoorapparaat en hoorde hij voor het eerst de stem van zijn moeder. Het resultaat? Een lachende baby en een huilende moeder.

Spanning

Even waren de vader en moeder van Jordan bang dat hij nooit goed zou kunnen horen. Toen hij het gehoorapparaat aangesloten kreeg, was de spanning dan ook groot. Mocht hij niet reageren op stemmen en geluiden, dan was de kans groot dat hij voor altijd doof zou zijn en dus nooit een enkel geluid zou kunnen horen, meldt Daily Mail.

Glimlach

Maar dat was gelukkig niet het geval. Zodra het apparaat aangezet werd, begon vader met een rammelaar te rammelen. Direct verscheen op het gezicht van Jordan een grote glimlach. Toen moeders daarna begon te praten, werd de glimlach zo mogelijk nog groter.

Ziek

De kleine Jordan kampt zijn korte leventje al met meerdere ziektes zoals bronchitis en het rotavirus, waardoor hij veel huilt. Het is voor de ouders een groot cadeau om hem eindelijk eens te zien lachen van geluk.

https://www.facebook.com/10154130856274252

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lief: dove baby hoort moeder voor het allereerst
Sluiten