Zoë Boven
Zoë Boven Good vibes 13 jul 2016 / 07:50 uur

Lastiggevallen straatartiest krijgt hulp van publiek

Een artiest die vorige week in de straten van het Engelse Liverpool het liedje No Woman No Cry van Bob Marley ten gehore bracht, is door publiek bedolven onder fooi nadat hij werd lastiggevallen door een oudere vrouw.

De muzikant, van wie de naam onbekend is, werd benaderd door een vrouw op krukken. Ze ging dichtbij hem staan en probeerde te voorkomen dat hij muziek maakte. Volgens ooggetuigen zou de vrouw hebben gezegd dat Jezus de muziek van de man niet mooi zou vinden.

Omgekeerde effect

Het snode plannetje van de vrouw mislukte. In plaats van de straatartiest te stoppen, kreeg de man een hoop aandacht van winkelend publiek. In de video is te zien dat hoe langer de vrouw bij de artiest staat, hoe meer mensen de man geld komen geven.

Bekijk de beelden hier:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lastiggevallen straatartiest krijgt hulp van publiek
Sluiten