Daisy Heyer
Daisy Heyer Good vibes 21 jul 2016 / 10:55 uur

Kunstenaar bouwt muurtje om Hollywoodster Trump

Het was vast niet de ‘muur’ die Donald Trump in gedachten had, maar er staat sinds kort een kleine muur om de Hollywoodster van de presidentskandidaat.

Dinsdag, de dag dat Trump officieel als presidentskandidaat voor de Republikeinen werd benoemd, heeft een grappenmaker een klein muurtje om de Hollywoodster van Trump gebouwd. Rondom het muurtje zit prikkeldraad en op de muren zijn miniposters met de tekst ‘Keep Out’ geplakt. Het muurtje is gefabriceerd door de populaire street art artiest Plastic Jesus.

Walk of Fame

Plastic Jesus plaatste een foto van zijn kunstwerk op Instagram met daarbij een ondersteunend stukje tekst. „Bezoekers van Hollywood worden op de beroemde walk of fame geconfronteerd met een ongebruikelijke versie van Trump’s beroemde ster.” Het nieuwste kunstwerk van Plastic Jesus trekt in ieder geval veel bekijks op de beroemde boulevard van Los Angeles.

View this post on Instagram

Hollywood sight-seers on the famous walk of fame were confronted with an unusual addition to Trump’s Famous Star. Someone had built a 6" tall grey concrete wall around it. Complete with "Keep out" signs and topped with razor wire. The unofficial addtion to the iconic star appeared early Tuesday afternoon, to the amusement of onlookers. #Hollywood #donaldtrump #melaniatrump #hollywoodwalkoffame #wall #trump #election #election2016 #rnc #gop #gopconvention #rnc2016 #nevertrump #cleveland #tedcruz #hillaryclinton #hillary #berniesanders #feelthebern

A post shared by Plastic Jesus (@plasticjesus) on

View this post on Instagram

Trump finally got his wall. #walkoffame #walloffame #hollywood #losangeles #californiadreaming

A post shared by Johan Ekman (@jekman74) on

De muur refereert naar een van Trump zijn meest controversiële uitspraken: hij wil een muur laten aanleggen bij de Amerikaanse grens met Mexico, zodat de stroom van illegale immigranten uit het land gestopt wordt.

Plastic Jesus

Plastic Jesus staat bekend om zijn provocerende werken. Zo fabriceerde hij eerder al verkeersborden met de tekst ‘No Trump Anytime’ en lijkt hij het ook niet zo op de Kardashians te hebben. Hij maakte ooit namelijk ook een verkeersbord met ‘No Kardashian Parking Anytime’ en shirts, borden en graffiti met daarop de tekst: ‘Stop Making Stupid People Famous’.

https://www.instagram.com/p/BHxsy57BWhw/

https://www.instagram.com/p/7bAwtpFbgM/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kunstenaar bouwt muurtje om Hollywoodster Trump
Sluiten