Sofie Smulders
Sofie Smulders Good vibes 20 jul 2016 / 14:10 uur

Koud bier met slechts één druk op de knop

Echt zo’n uitvinding die we in Nederland ook zouden moeten hebben: de ‘bier-knop’. Het idee komt van bierbrouwer Kozel. Zij bedachten een knop, waar je op kunt drukken wanneer je genoeg hebt van je werk en smacht naar een ijskoud biertje. Na een druk op de knop word je opgehaald door een taxi en naar de kroeg gebracht. Dit meldt The Drinks Business.

Proefpersonen

Je kunt ook nog een vriend ophalen, waarna je met zijn tweeën een biertje kunt drinken. Want alleen is ook maar alleen. Maar wacht, het nieuws wordt nog beter. Kozel is op zoek naar proefpersonen die de knop willen testen. Drie geluksvogels worden van hun werk geplukt en naar de kroeg vervoerd.

Kozels woordvoerder Chris McLardie vertelt over de uitvinding: “De kleine dingen des levens kunnen soms in de weg zitten van plezier maken. De Tap Out Button is de ultieme stap naar een leuk uitstapje, jij en je vriend worden in stijl naar de pub gebracht. Druk op de knop en voor je het weet heb je een smakelijke Kozel in je hand.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Koud bier met slechts één druk op de knop
Sluiten