Esther Zandberg
Esther Zandberg Good vibes 24 jul 2016 / 12:30 uur

Koppel geeft prachtig resort weg via loting

Altijd al de eigenaar willen zijn van een resort aan de kust in een tropische omgeving? Wie niet eigenlijk! Nou, pak je kans, want een Australisch koppel geeft hun resort weg via een loting.

Grootouders

Doug en Sally Beitz kwamen in 1994 met hun kinderen op het Micronesische eiland Kosrae. Ze begonnen daar een resort en konden daar de afgelopen jaren goed van leven. Ze hielden ook van het leven op het resort, zo vertelt het stel aan News.com.au. Maar aan alles komt een einde, en zo ook aan het leven van Doug en Sally op Kosrae. Ze willen terugkeren naar Australië om daar ‘fulltime grootouders’ te worden.

Daarom verloot het echtpaar nu hun resort. Voor 44 euro kan elke liefhebber een lot kopen en zo meedoen aan de winactie. Voor die prijs heb je 16 hotelkamers om te verhuren plus een aantal medewerkers die het resort op orde houden.

Alledaagse mensen

Het echtpaar hoopt uiteindelijk met de loting andere mensen net zo gelukkig te maken als zijzelf al die jaren waren op het eiland. „We zijn onszelf als alledaagse mensen”, zo vertelt Sally. „We waren niet enorm hoogopgeleid toen we hier kwamen. Gewoon, normale mensen. We hopen dat we met de loting ons huis in handen kunnen laten van iemand die eigenlijk net als ons was.”

Uit meer dan 100 landen zijn er al liefhebbers die een lot hebben gekocht. De winnaar wordt op 26 juli bekend gemaakt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Koppel geeft prachtig resort weg via loting
Sluiten