Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 29 jul 2016
Leestijd: 1 minuut

Klant vindt bout in AH kant-en-klaarmaaltijd

„Dit stukje vlees vond ik precies toch iets te hard gebakken…” schreef Katherine Debusscher op Facebook, nadat ze dacht een lekkere kant-en-klaarmaaltijd te gaan eten. Dat ging alleen niet door, want de dame vond namelijk een bout in haar maaltijd.

Mensen komen vaker onbedoelde ingrediënten tegen in maaltijden, van giftige spinnen in de broccoli tot ratten in de schoolmaaltijd. Maar een enorme ijzeren bout, dat hadden we nog nooit gezien.

Reactie

Katherine stuurde de foto op Facebook naar Albert Heijn, die daar gepast op reageerde: „Oei, dat is kwalijk. Sorry voor deze vondst, Katherine. Heb je hem tijdig ontdekt en je niet bezeerd? We willen dit graag onderzoeken, heb je de schroef en codes van de verpakking nog (bar-, tht- en productiecode)? Zo ja, wil je me dan in een PM je adresgegevens doorgeven? Ik stuur je dan een retourenvelop op, zodat we gericht onderzoek kunnen doen en je over de uitslag kunnen berichten.”

In welke vestiging van Albert Heijn de dame de bijzondere maaltijd kocht, is niet bekend, maar wellicht wilde dit filiaal de kwaliteit van de maaltijden wat opschroeven.

https://www.facebook.com/10209410266281151

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Klant vindt bout in AH kant-en-klaarmaaltijd
Sluiten