Daisy Heyer
Daisy Heyer Good vibes 26 jul 2016 / 10:40 uur

Ken beschuldigt Barbie van onbereikbaar ideaalbeeld

Er is herrie in de tent bij Barbie en Ken. Niet de pop Ken, maar de menselijke versie heeft commentaar op zijn real life Barbie-collega. En dat wordt luid en duidelijk gemeld via Instagram.

De Braziliaanse Rodrigo Alves wordt ook wel de real life Ken genoemd. De 32-jarige man is verslaafd aan plastische chirurgie en plaatst regelmatig selfies van zijn ‘plastic fantastic’ leventje op zijn Instagramprofiel. Maar waar Alves nog vindt dat hij realistische afbeeldingen plaatst, is hij minder enthousiast over zijn vrouwelijke tegenpool Valeria Lukyanova, de real life Barbie van deze wereld. Hij beschuldigt haar namelijk van het presenteren van een „onbereikbaar ideaalbeeld.”

Manipulatie

Volgens Alves plaatst de Moldavische Lukyanova gemanipuleerde foto’s van zichzelf op social media. „Ik vind je prachtig, maar je hebt toegegeven dat je Photoshop gebruikt. Ik vind dat je daarmee een heel slecht voorbeeld geeft van een beeld dat onbereikbaar is. Daarmee wek je frustraties op bij je fans. Ga door met het plaatsen van foto’s met goede make-up en een ‘poppen’ attitude, maar kap met Photoshop”, aldus het bijschrift van Alves bij zijn duidelijke Instagrampost.

https://www.instagram.com/p/BITYmQIgJde/

Volgens het AD gaf Alves in de afgelopen jaren maar liefst 382.000 euro uit aan plastische chirurgie. Lukyanova is minder open over haar operaties en claimt in een interview met het Amerikaanse tijdschrift GQ zelfs voor 99 procent helemaal naturel te zijn. „Ik heb alleen mijn borsten laten vergoten”, meldde ze daar.

View this post on Instagram

" ВОЛШЕБСТВО ВНУТРИ ВАС" Этот практикум поможет вам достичь уверенности в себе и в своих делах, снять проблемы общения. Вы спокойно сможете общаться с представителями противоположного пола, позабыв все страхи, если они у вас были. Вы получите максимально быстрый результат и эффективность. В практикуме даны очень простые для исполнения техники, но не надо думать, что простые техники не работают. Все гениальное – просто. Надо всего лишь их применить. Представьте, что вы нашли волшебную лампу, внутри которой находится всемогущий джинн. Теперь, вы можете исполнить любое ваше желание. Нужно только вспомнить, какие у вас есть желания, четко понять чего вы хотите. А ваш джин находится внутри вас, вы и есть та волшебная лампа. А ваш джин – ваше подсознание. И с помощью простых техник, вы можете получить все, что хотите. Но для этого надо понять, чего именно вы хотите и изучить мой практикум, а потом просто применить простые техники. И это все, что вам нужно. И ваша жизнь начнет меняться, так как техники, которые я предлагаю, начинают работать сразу же, и делать их можно сразу, пока читаете этот практикум. Так же можете заказать у меня практикумы " Древние рецепты красоты и молодости" и "Идеальный мужчина в подарок" Цена одного практикума 50 долларов, обращаться сюда- [email protected] Любви и Света Вам! #валериялукьянова #аматуе #практикум #курс #красота #волшебство

A post shared by Valeria Valerievna Lukyanova (@valeria_lukyanova21) on

https://www.instagram.com/p/BH9j53WBzFi/

Neusproblemen

Wat ‘Barbie’ vindt van de beschuldigingen van haar hubbie is niet bekend. Het model heeft (nog) niet gereageerd op de uitspraken van Alves. Alves kwam in april nog groot in het nieuws, omdat hij zo vaak aan zijn neus geopereerd was dat zijn lichaam een nieuwe neus afstootte. Hij kreeg een gat in zijn neus en bleek een necrose te hebben: een aandoening waarbij cellen afsterven omdat ze beschadigd zijn. Inmiddels heeft Alves weer een neus.

https://www.instagram.com/p/BHI6NXcgvLS/

https://www.instagram.com/p/BEX59royt5X/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ken beschuldigt Barbie van onbereikbaar ideaalbeeld
Sluiten