Metro
Metro Good vibes 10 jul 2016 / 07:20 uur

Indiase vrouw zit week vast met dode zus

Een Indiase vrouw (60) heeft na het plotseling overlijden van haar jongere zus noodgedwongen vijf dagen doorgebracht met het lichaam. Doordat de vrouw een lichamelijke handicap heeft, kon ze volgens The Times of India niet lopen en geen alarm slaan.

De Indiase kon zichzelf aanvankelijk in leven houden met een stukje brood dat binnen handbereik lag, maar bracht daarna meerdere dagen door zonder eten of water. Uiteindelijk waarschuwde de schoonmaakster van de zussen de politie, omdat er niet open werd gedaan en een vieze lucht uit de woning kwam.

Daarop braken agenten de deur open en vonden ze de 60-jarige vrouw in dezelfde ruimte als haar overleden zus. Zij was maandag gestorven nadat ze had geklaagd over hoofdpijn en duizeligheid. Ze viel neer op bed en stond niet meer op.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Indiase vrouw zit week vast met dode zus
Sluiten